Nobelstraat 8 - 10 Utrecht
info@grandcafedevrienden.nl
Reserveren

FEESTDINER

Ben je klaar voor een onvergetelijke avond uit?

Geniet elke zaterdag tussen 18.30 en 21.30 uur samen van ’t Feestdiner in De Vrienden.

We serveren je een 5-gangen verrassingsmenu samengesteld door onze chef. Per gang krijg je verschillende kleine gerechtjes op tafel die je samen met je vrienden, collega’s of geliefde kunt delen.

Tijdens dit feestdiner zal Ernest van Hartingsveldt of een van onze andere partyknallers samen met een van onze DJ’s alles uit de kast halen om jou een onvergetelijke avond te bezorgen! Er zal een breed scala aan verschillende muziek de revue passeren; van disco classics en guilty pleasures tot gezellige Hollandse knallers.

We openen de deuren om 18.15 uur en om 18.30 uur gaan we van start. Rond 21.30 uur gaan de tafels en de stoelen aan de kant en begint de befaamde afterparty!

Wil je zeker zijn van een tafel? Scoor ‘m dan snel met de knop hieronder.

5-gangen verrassingsmenu

Wij snappen dat je niet geheel voor een verrassing wilt komen te staan. Ontdek daarom alvast wat je te wachten staat tijdens het 5-gangen verrassingsmenu!*

 • Vooraf
  Brood met huisgemaakte dips
 • Voorgerecht
  Verschillende koude voorgerechten die je samen met je vrienden kan delen
 • Tussengerecht
  Een overheerlijke wisselende soep
 • Hoofdgerecht
  Verschillende warme gerechten om te delen
 • Dessert
  Een dessert wat meestal al staand en dansend wordt opgegeten

Onbeperkt dranken afkopen is helaas niet mogelijk, maar je kan wel een budget doorgeven. Wij houden de rekening dan in de gaten en geven een seintje wanneer het bedrag in zicht komt. Zo kun je ongestoord genieten en toch grip op de kosten houden.

*Wil je een vegetarisch verrassingsmenu? Laat dit dan weten bij het reserveren.

Spotify Playlist

Kom alvast helemaal in de wilde sferen met onze Spotify Playlist. Zet ‘m aan terwijl je je aan het klaarmaken bent om naar ons toe te gaan. Luister ‘m onderweg in de auto en zet ‘m pas uit als je bij ons binnen bent!