Nobelstraat 8 - 10 Utrecht
info@grandcafedevrienden.nl
Reserveren
Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest “Een vrijgezel die gaat pas slapen..”

Binnenkort een vrijgezellenfeestje? Die vier je natuurlijk in De Vrienden in Utrecht! Utrecht is namelijk een ontzettend leuke stad om jouw vrijgezellenfeest te organiseren. Vrijgezellenfeesten zijn bij ons van harte welkom voor een gezellige avond stappen.

Geef je aankomst van te voren door zodat wij hier rekening mee kunnen houden. Handig om alvast te weten:

– Volledig verkleden groepen laten we op zaterdagavond niet binnen, maar de vrijgezel is hierop uiteraard een uitzondering!

– We hebben kluisjes voor jassen, maar hierin passen helaas geen (rug)tassen. Deze zijn daarom niet toegestaan om mee naar binnen te nemen. Wellicht kan je deze in het hotel laten of tijdelijk in een locker op Utrecht CS.

– Iedereen moet aan de deur een geldig legitimatiebewijs kunnen laten zien. Een foto hiervan op een telefoon is niet voldoende.

Mocht je nog vragen hebben of wil je je aankomst alvast doorgeven? Neem dan gerust contact met ons op.

Zwaaien met servetten tijdens het Feestdiner

Feestdiner Leg alvast een goede bodem

Voorafgaand aan het stappen kunnen jullie samen al lekker in de sfeer komen én een goede bodem leggen tijdens het Vrienden Feestdiner. Tussen 18.30 en 21.45 uur word je verrast met 5 verschillende gangen en ondertussen wordt de boel compleet op z’n kop gezet door een van onze zangers, de DJ en ons team.

Qua muziek kan je van alles verwachten: van de allerlekkerste Hollandse knallers tot guilty pleasures en de beste hitjes van nu. Stilzitten is er niet bij! Vergeet niet je mond eerst leeg te eten, voordat je mee gaat zingen ;-).

Reserveren hiervoor is mogelijk voor groepen van maximaal 12 personen.