Nobelstraat 8 - 10 Utrecht
info@grandcafedevrienden.nl
Reserveren

Van bestuursborrel tot biercantus

Zit jij dit jaar in de Feecie, FeCo of een andere commissie en ben jij opzoek naar een geschikte locatie voor jullie event? Dan ben je bij De Vrienden aan ’t juiste adres!

Of je nu een biercantus wilt organiseren waarbij het bier rijkelijk vloeit of een legendarisch feest wilt geven waar iedereen nog lang over na praat: wij hebben de ruimte én de ervaring om jouw event tot een groot succes te maken.

De Vrienden beschikt over 2 zalen, met elk een andere capaciteit. Verwacht je meer dan 250 studenten? Ook dat kan bij ons! Want op bepaalde dagen is het mogelijk om de hele Vrienden af te huren.

Wij begrijpen dat je als student liever niet al te veel geld uitgeeft, daarom vragen we geen zaalhuur maar een omzetgarantie. Je kunt onze zalen dus gebruiken zonder je zorgen te maken over huurkosten. In plaats daarvan vragen we je om een minimale omzet te garanderen. We hebben hier alle informatie over de zalen, beschikbaarheid en omzetgaranties voor je onder elkaar gezet.

Get the party started! Onze collega’s denken graag met mee over de voorbereidingen zodat het een avond wordt vol feest, plezier en onvergetelijke herinneringen.

Hopelijk tot snel, tot in De Vrienden!

 

De mogelijkheden in De Vrienden zijn eindeloos!

Kroegentocht

Ga je de Zwarte Piste lopen in Utrecht? Dat kan natuurlijk niet zonder een bezoekje te brengen aan De Vrienden! Kroegentochten zijn bij ons van harte welkom. Vergeet niet om vooraf een mailtje te sturen, zo kunnen we rekening houden met jullie komst.

Biercantus

Wij hebben alles wat je nodig hebt voor een epische biercantus. Van stevige biertafels en bierbanken tot gezellig barpersoneel die in no-time pitchers bier weten te tappen. We hebben de perfecte setting voor jou en je vrienden om die traditionele cantus-ervaring te beleven. Dus laat de meezingers maar komen en de biertjes stromen!

Studentenfeest

Of je nu een feest wilt geven voor 80 of voor 300 studenten, in De Vrienden kan ’t allemaal! Onze zalen zijn voorzien van een hoge kwaliteit licht- en geluidsinstallatie, wat jouw feest naar een hoger niveau tilt. Een allround DJ of zelfs een zanger nodig? No problemo, ook dat kunnen we regelen!

WAAR IS DAT FEESTJE? IN DE VRIENDEN IS HET FEESTJE!