Zelfstandig werkend kok
Bij De Vrienden zijn we vanaf 1 september 2023 opzoek naar een zelfstandig werkend kok tijdens ons feestdiner op zaterdag. Ben je net klaar met je opleiding of al wat meer ervaring? Vinden we allemaal prima. We zijn voornamelijk opzoek naar iemand die onze gasten (en collega’s ;-)) graag blij maakt met heerlijke gerechten.
Waar kom ik terecht?
Als kok bij De Vrienden werk je elke zaterdag tijdens het feestdiner. Zoals de naam al zegt wordt er tijdens het diner 1 groot feest gebouwd (met een zanger en een DJ) en daarbij krijgen onze gasten een 5 gangen diner. Elke gang bestaat uit verschillende kleine gerechtjes die ze samen met hun tafelgenootjes kunnen delen.
Mensen moeten vooraf reserveren en geven daarbij ook al hun dieetwensen/allergieën aan, hierdoor weet je voor je werkdag begint al precies waar je aan toe bent. Wel zo prettig, toch?
En omdat je alleen op zaterdag werkt, is deze baan goed te combineren met een andere baan elders in de keuken.
Wat worden mijn werkzaamheden?
Als kok bij De Vrienden ben je verantwoordelijk voor de inkoop, mise en place, het bereiden van alle gerechten, het schoonmaken van de keuken en het (mede)samenstellen van het menu. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het aansturen van keukenmedewerkers.
Wie zoeken wij?
- Je spreekt vloeiend Nederlands of Engels.
- Je bent elke zaterdag beschikbaar van 12.00-00.00uur.
- Je weet als geen ander hoe je de keuken draaiende houdt, je fungeert als een ware zelfstandige kok.
- Je kan een andere keukenmedewerkers aansturen en neemt verantwoordelijkheid voor het eindresultaat: meer dan tevreden gasten.
- Je bent flexibel en kan blijven lachen naar je collega’s als er bijvoorbeeld last-minute een persoon extra bijkomt of als de zanger besluit nog een liedje te zingen waardoor het eten nog heel even op zich moet laten wachten.
Wij bieden:
- Een contract voor 12 uur per week, perfect te combineren dus met een andere baan elders.
- Een goed, bovengemiddeld horecasalaris.
- Een leuke fooi. We verdelen dit eerlijk onder al onze collega’s, iedereen werkt er immers even hard voor toch?
- De mogelijkheid tot het halen van je SVH leermeester diploma of andere cursussen die je keukenskills kunnen verbeteren.
- Een personeelskorting van 25% voor wanneer je zelf een avond aan de bar staat.
- Een gezellig en hecht vriendenteam, bij ons geen oorlog in de keuken ;-).
- Gezellige na-borrels, georganiseerde borrels en 1 keer per jaar een spetterend personeelsuitje (al zeggen we zelf).
Lijkt dit je wat? Bon chef! Ga vooral niet zwoegen over een C.V. of motivatiebrief, want we zijn vooral benieuwd naar jou! Dus laat je gegevens achter in het formulier hiernaast en wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.